Project

Voormalige Kazerne te Eindhoven (afgerond)

Saneren

Sinds 3 juli voeren wij asbestsaneringswerkzaamheden uit aan een voormalige kazerne in Eindhoven. Het gebouw wordt op korte termijn gesloopt maar er is veel asbest aangetroffen, zowel binnen op verschillende verdiepingen van het gebouw als buiten. Voorbeelden zijn plafondbeplating, pakkingen tussen onder meer oude koelmotoren, buizen, (vinyl)tegels en lijmlaag, diverse beplatingen, restanten in de kruipruimten, en bitumen op het dak. De bitumen hebben wij verwijderd m.b.v. een kraan en om veilig op het dak te komen hebben wij gebruik gemaakt van een hoogwerker.

Een team van 4 tot 7 man is hier bijna 2 maanden bezig om alles te saneren. Saneringen vinden plaats in containment als wel in de open lucht, en vallen voornamelijk onder risicoklasse 2.

De werkzaamheden daar zijn volgens planning 31 augustus afgerond.

Type: Containment klasse 2

Voormalige Kazerne te Eindhoven (afgerond) Voormalige Kazerne te Eindhoven (afgerond) Voormalige Kazerne te Eindhoven (afgerond) Voormalige Kazerne te Eindhoven (afgerond) Voormalige Kazerne te Eindhoven (afgerond) Voormalige Kazerne te Eindhoven (afgerond) Voormalige Kazerne te Eindhoven (afgerond) Voormalige Kazerne te Eindhoven (afgerond)